Spiritueel leraar

Boek een sessie

Spiritueel leraar

Boek een Sessie

Persoonlijke ontwikkeling en spirituele groei

Een spiritueel leraar is iemand die het guru principe kan verwoorden en verwijst naar DAT wat jij bent (het allerhoogste) en hoe je dat als mens in de wereld leeft. Een spiritueel leraar vertelt over zijn of haar directe ervaring.

Dit is de omschrijving van een spiritueel leraar. In deze vorm ga ik er vanuit dat de wijsheid, kennis in een ieder aanwezig is, maar er ondersteuning nodig is of iemand hulp nodig heeft om zijn of haar spirituele intelligentie te ontwikkelen.

Ik vind het een voorrecht om de kennis die ik geleerd heb via vele wegen nu te kunnen delen met anderen zodat je meer inzicht kunt krijgen in je leven, gaat begrijpen waarom je leven is zoals het is en wat er nodig is om hier een verandering in te brengen wanneer het leven dat je leeft niet meer past.

Ik heb verschillende opleidingen en trainingen gevolgd, waarbij ik mijzelf meer en meer heb verdiept in de wijsheid van de mens, de wijsheid van het lichaam, het brein en de wijsheid van de ziel. Dit maakt dat ik met mijn kijk op het leven, de processen waar mensen door heen bewegen of volledig in vastzitten kan zien en helpen begrijpen. 

In begrijpelijke taal neem ik mensen mee in de wereld van energie, de wereld van de ziel en de engelen.

Er is zoveel meer dan wij met het blote oog kunnen waarnemen, er is zoveel meer waarom wij dit leven leven en waarom bepaalde mensen of situaties op ons pad komen. Hier inzicht in krijgen en begrijpen wie je werkelijk bent zodat je de beste versie van jezelf kan leven is een verrijking voor een ieder en ik begeleid je daar graag bij.

Waar kan ik bij helpen:

  • Levensvragen, als wie ben ik, wat wil ik en hoe leef ik dat?

  • Vragen over het leven en de dood

  • Wanneer je een andere weg in wilt slaan, maar hoe en waarnaar toe?

  • Wanneer het leven je pijnlijk heeft getroffen, hoe nu verder?

  • Wanneer je het idee of gevoel dat je een afspraak wilt maken (vaak ingegeven door een diep weten)