Reconnection Healing2020-01-14T10:40:20+00:00

Project Description

Reconnection Healing

Boek een sessie

Reconnection Healing

Boek een Sessie

Een levensveranderende ervaring

“Als je geluk hebt zal jouw healing komen in de vorm waar je op had gehoopt. Als je echt geluk hebt zal jouw healing in een vorm komen waarvan je niet eens had kunnen dromen, een vorm die het universum speciaal voor jou in gedachten had.”

Reconnective Healing is vaak een levens veranderende ervaring die het hele individu kan helen. Er wordt gebruik gemaakt van nieuwe frequenties die lichaam, geest en ziel kunnen helen. Deze frequenties werken op kwantumniveau om communicatie tot stand te brengen met ons DNA, onze cellen, ons lichaam, onze geest en onze ziel. Deze frequenties verbinden je met energie, licht en informatie. Het brengt balans / heelheid op fysiek , mentaal, psychisch, emotioneel en spiritueel niveau.

In essentie ontstaat ware heling doordat er een blokkade wordt verwijderd die je afgescheiden houdt van de perfectie van het universum en de verbinding met je essentie. De effectiviteit van Reconnective Healing is zowel aangetoond vanuit praktijkervaring, als wetenschappelijk onderzoek in laboratoria.

Een ieders ervaring van een Reconnective healing is uniek. Wanneer je op de behandeltafel ligt zijn er misschien nog genoeg gedachten in je hoofd, dat is geen probleem, de energie doet toch zijn werk en na de sessie bespreken we je ervaringen. 

Informatie over de sessie

  • Draag makkelijk zittende kleding.
  • Het dragen van sieraden is zolang ze jou tijdens de sessie niet storen prima.
  • Vermijd voor aanvang van de sessie sterke geuren/parfum.
  • Tijdens de sessie lig je op een massagetafel en mag jij je ogen sluiten. Je hoeft je alleen maar open te stellen.

Een sessie bij de Wendy Jurgens duurt 60 minuten, waarvan 30 minuten op de behandeltafel wordt doorgebracht.

De kosten zijn 70 euro per sessie. Over het algemeen worden één tot drie sessies geadviseerd. 

The Reconnection

De meridianen in het lichaam waren van oorsprong verbonden met het energetisch netwerk (o.a. ley lijnen) dat onze planeet omringt. Deze lijnen waren bedoeld om ons aan te sluiten op een groter netwerk en ons met het hele universum te verbinden. In de loop der tijden zijn wij losgeraakt van deze lijnen.

The Reconnection herstelt deze axiatonale lijnen die het ons mogelijk maken om unieke trillingsniveaus en frequenties te gebruiken voor onze genezing en evolutie. De lijnen zijn onderdeel van het circulatiesysteem dat de basisenergie aantrekt voor de herstelfuncties van het menselijk lichaam. De lijnen maken een uitwisseling van energie, licht en informatie mogelijk en de herverbinding van DNA strengen. Deze lijnen maken deel uit van een tijdloos netwerk van intelligentie.

Je bent verbonden met je oorspronkelijke blauwdruk. Je bent verbonden met de nieuwe frequenties van energie, licht en informatie. Hierdoor kan je leven in een stroomversnelling komen en ga je je levenspad leven. 

The Reconnection is voor je persoonlijke evolutie. The Reconnection zet je op je levenspad en zorgt dat je je levensdoelen sneller en makkelijker bereikt. The Reconnection is maar één keer in je leven nodig.

Het wordt aanbevolen om voor het ontvangen van de The Reconnection eerst één tot drie Reconnective healingen te ondergaan.

Informatie over de sessie

  • Draag makkelijk zittende kleding.
  • Het dragen van sieraden is zolang ze jou tijdens de sessie niet storen prima.
  • Vermijd voor aanvang van de sessie sterkte geuren/parfum.
  • Tijdens de sessie lig je op een massagetafel en mag jij je ogen sluiten. Je hoeft je alleen maar open te stellen.

Een sessie bij Wendy Jurgens duurt 60 minuten, waarvan 45 minuten op de behandeltafel wordt doorgebracht.

De kosten voor twee sessies van The Reconnection tezamen zijn 333 euro. Dit is het specifieke frequentiegetal van The Reconnection. Het staat symbool voor de eenheid van de mens in lichaam, geest en ziel. Het bestaat uit twee sessies van 60 minuten, waarvan 45 minuten op de behandeltafel wordt doorgebracht. De sessies vinden plaats op aaneensluitende dagen of met maximaal twee nachten ertussen.