Soul-coaching2020-01-07T09:01:07+00:00

Project Description

Soul Coaching

Boek een sessie

Soul Coaching

Boek een Sessie

Persoonlijke ontwikkeling en spirituele groei

Soul coaching kan je helpen bij je persoonlijke ontwikkeling en spirituele groei, waardoor je vitaler, gelukkiger en gezonder in het leven staat. Dit werkt op alle onderdelen van je leven in waardoor je de beste versie van jezelf kunt zijn. Het bijzondere van deze manier van coachen (spirit and soul coaching) is dat je lichaam via een spiertest precies aangeeft waar aan gewerkt dient te worden. Je plaatst als het ware je hoofd, het eeuwige denken, erbuiten waardoor je op een dieper niveau verbindt met wat er nodig is voor je groei om werkelijk een verandering door te voeren. Het proces is daarom ook effectiever en werkt sneller. Coaching precies op maat vanuit je diepste kern. Met het coachen op een dieper level hoef je de beerput niet open te trekken, je komt eerder bij de kern van het probleem of blokkade. Je werkt van daaruit naar de oplossing, de verandering zodat je beter in je vel komt te zitten.

Tijdens de sessie, die een uur duurt krijg je yogahoudingen, affirmaties of andere opdrachten mee die je ondersteunen in dit proces. Regelmatig maak ik gebruik van de essentiële oliën van Young Living die de coaching extra ondersteunen evenals Reconnection healing. 

Wanneer je de tijd hiervoor neemt en het vertrouwen hebt dat je alles in je draagt om te groeien om zo je beste leven te kunnen leven dan kan soul coaching je veel brengen. Zodat je het leven gaat leven dat je werkelijk verlangt, je beste leven!

Je kunt kiezen voor soul coaching bij de volgende situaties en processen:

  • Emotionele problemen, onzekerheden en twijfels

  • Ingrijpende ervaringen, het rouwproces door verlies of scheiding

  • Spanningsklachten, slaapproblemen, burn-out

  • Verbetering in je relatie, zowel privé en/of zakelijk

  • Fysieke klachten waar je niet van hersteld

  • Als je een nieuwe weg wilt inslaan

  • Wanneer bovenstaande je aanspreekt

Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat dit een krachtige methode is om nieuwe stappen te zetten in je leven zodat je je beste leven kunt gaan leven.