Zyto scan2020-01-07T09:00:28+00:00

Project Description

Zyto scan

Boek een sessie

Zyto scan

Boek een Sessie

Het beste van de natuur

Met de Zyto scan meet je het lichaam, hierbij worden de galvanische huidreacties van het lichaam gemeten en analyseert de Zyto scan hoeveel bio marker punten uit balans zijn. In totaal worden er 67 punten gemeten. De punten die uit balans zijn kunnen te maken hebben met een dysbalans van fysieke, emotionele, mentale, psychische of spirituele aard. Vervolgens geeft de Zyto scan een advies over welke oliën of supplementen van Young Living je kunnen ondersteunen om de balans te herstellen.

Je kunt de ZYTO scan zien als een soort van GPS systeem dat de weg wijst.

De software van de Zyto scan is gekoppeld aan de in Nederland verkrijgbare oliën en supplementen  van Young Living.

Etherische oliën worden al duizenden jaren voor verschillende doeleinden gebruikt. Young Living zet deze traditie voort en wil mensen laten ervaren hoe krachtig etherische oliën werken en hoe deze op verschillende gebieden kunnen ondersteunen voor herstel van lichaam, geest en ziel.
Zuivere etherische oliën, geëxtraheerd door zorgvuldige stoomdestillatie en koud persen, zijn krachtiger en effectiever dan droge kruiden en ze leveren snelle en effectieve resultaten. Alle oliën en supplementen van Young Living zijn biologisch geteeld op eigen boerderijen waardoor het productieproces gecontroleerd en beschermd is. Wanneer je een flesje etherische olie in je handen houdt, heb je het beste van de natuur in handen.

Het laten afnemen van de Zyto scan kan in combinatie met soul coaching, reconnection healing, maar het is ook mogelijk om alleen een scan af te laten nemen en met de oliën aan de slag te gaan.

De kosten voor het afnemen van de Zyto scan en een uitgewerkt protocol voor thuis zijn 80 euro. De kosten van de oliën worden bepaald door de scan, welke oliën nodig zijn om de balans te herstellen.